Hjemmesider

Er du iværksætter, driver en forening eller noget helt tredie, kan jeg bidrage til professionalisering af din nuværende hjemmeside eller hjælpe med at lave en helt ny.

I alle tilfælde vil vi altid starte med en uformel snak for at komme rundt om tingene. Jeg kan på den baggrund give mit umiddelbare bud på, hvad der med fordel kunne forbedres eller ændres – eller hvordan en ny hjemmeside kan skabes.

Emnerne kunne være:

  • Analyse af brugervenlighed på nuværende hjemmeside og søgemaskineoptimering
  • Sparring på tekster, billeder og navigation på hjemmesiden
  • Sparring på layout og brugervenlighed på alle skærmstørrelser
  • De sociale medier og samspillet med egen hjemmeside
  • Evt. behov for tilrettelæggelse af ny hjemmeside – hvad vil du opnå, og hvordan med omkostningerne
  • Digitalisering af trykte materialer og ny anvendelse på hjemmeside

Ønsker du, at jeg evt. skal lave en ny hjemmeside for dig, vil det ske i CMS systemet WordPress.

WordPress er et af verdens mest udbredte og største CMS systemer. Det er såkaldt Open Source, hvilket betyder, at man ikke skal betale licens for at bruge selve systemet. (Der kan dog være licenser på enkelte funktionaliteter, men sjældent i et omfang, der betyder det store).

Da WordPress er så udbredt, som tilfældet er, sikrer det, at det aldrig bliver svært at finde eksperter, der kan bidrage til udviklingen af din hjemmeside. Du bliver dermed ikke låst til en og samme leverandør i al fremtid.

WordPress har et væld af funktioner og kommer med en rig mulighed for at vælge et layout, der passer til ethvert behov. Det betyder, at det er hurtigt og dermed billigt at bygge hjemmesider i WordPress.

Samtidig er WordPress et meget brugervenligt system, når man efterfølgende skal vedligeholde sin hjemmeside og opdatere med nyt indhold.

Jeg kan tilbyde at stå for at skabe og opdatere indhold efterfølgende, men ofte er det mest hensigtsmæssigt, at du selv står for den side af sagen.

Jeg tilbyder derfor naturligvis oplæring i brug af WordPress i forbindelse med levering af din hjemmeside. Der findes endvidere et hav af videoer på YouTube mv. med anvisninger i brug af WordPress.